Delice şeyler yaşamak isteyen bir bayanım. Konuta gelen escort bayan olduğum için sizleri konutunuzda eğlendireceğim ancak isteyen olursa kendi evimdede vakit geçirebiliriz. Maltepe’de konutum var ancak ben Kartal civarlarında vakit geçiriyorum. Bekar bir bayanım. Haliyle meskenime giren çıkana dikkat etmeliyim.

Buluşmalarımdan evvel bir kafede çay yahut kahve içerek tanışmak beyefendiden inanç kazanmamı sağlıyor. Hemde sizin fantezilerinizi ve zevklerini öğrenerek daha seksi bir gece yaşatabiliyorum.
Erkekler ile vakit geçirmeyi, çocukluğumdan beri çok sevmişimdir. Bilhassa seks öncesi kalabalık ortamda düzgünce erkeğime yanaşarak ve onu sertleştirecek fantezilere sahibim. Bu biçimde kadınlığımı ortaya koyuyorum.
Maltepe esort bayan olduğum vakit ben sohbet ettiğim erkeklerle çok daha kolay sevişen escort olabiliyorum. Sevişmelerime neden erkeklerle sohbet etmelerimin tesiri olduğunu da sizlere söyleyebilirim. Bu durum tesirlidir. Zira sevişmek katiyetle sevgi ile alakalıdır. Erkek arkadaşlarım olarak düşündüğüm erkeklere karşı da inkar edilemez (arkadaşça da olsa) bir sevgi beslediğim gerçektir. Yani bu durum bizim sevişmelerimize kesinlikle tesir eder. Ağır cümbüş yaşamak isteyen beyefendiler benimle kondomsuz da bağa girebilirim lakin bu fiyatımı bir ölçü etkileyecektir. Birtakım beyefendiler bir bayana nasıl yaklaşılması gerektiğini uygun biliyorlar ve bunun mükafatı olarakta ben hiçbir fiyat istemeden korunmasız sevişebiliyorum.

Bir bayan her vakit kalbinin sesini dinler, değil mi? Dul escort olduğum vakit benim kalbime hitap eden erkeklerin beni eğlendirmesi demek benim de erkeklerimi çok eğlendirmem demektir. Escort bayan olduğum vakit ben otellerde vakit geçirmem ve sahiden de erkeklerime yasak olarak sunduğum tek durum budur. Diğer ben erkeklerime yasak olarak asla bir şey söyleyemem. Bir de beyefendilerin korunursa da kendisi bilir fakat benim fiyatım tektir, değişmez.
